Promisiune

“Astfel spune DOMNUL, care dă soarele ca lumină ziua și rânduielile lunii și ale stelelor ca lumină noaptea; care desparte marea când valurile ei răcnesc; DOMNUL oștirilor este numele său:

Dacă acele rânduieli se depărtează dinaintea mea, spune DOMNUL, atunci sămânța lui Israel de asemenea va înceta de la a fi o națiune înaintea mea pentru totdeauna.

Astfel spune DOMNUL: Dacă cerul de deasupra poate fi măsurat și temeliile pământului pot fi cercetate dedesubt, eu de asemenea voi lepăda toată sămânța lui Israel pentru tot ce au făcut ei, spune DOMNUL.”

Ieremia 31:35-37 (Traducerea FIDELA)


Citate

Dragostea lui Dumnezeu nu caută lucrurile care merită să fie iubite, ci le face să fie astfel.” Martin Luter

”Atunci când auzim Cuvântul lui Dumnezeu, El ne vorbește. Atunci când ascultăm, Dumenzeu acționează.” Frank Buchman

”Cristos ne primește așa cum suntem, dar nu ne lasă să rămânem așa cum suntem.” Ingrid Trobisch


”Nu îi veți întări pe cei slabi, descurajându-i pe cei tari. Nu le veți fi de folos celor care trebuie să își câștige existența, distrugându-i pe cei care îi plătesc. Nu veți crea o legătură strânsă între oameni stârnind ura de clasă. Nu le veți fi de ajutor săracilor, eliminându-i pe cei bogați. Cu siguranță veți avea dificultăți dacă cheltuiți mai mult decât câștigați. Nu veți stârni nici un interes și nici un entuziasm față de problemele publice dacă îi răpiți individului inițiativa și libertatea. Nu veți putea ajuta niciodată oamenii pe termen lung dacă faceți pentru ei ceea ce ei înșiși ar trebui și ar putea face.” Abraham Lincoln 

No comments:

Post a Comment

Comentarii