Promisiune

“Astfel spune DOMNUL, care dă soarele ca lumină ziua și rânduielile lunii și ale stelelor ca lumină noaptea; care desparte marea când valurile ei răcnesc; DOMNUL oștirilor este numele său:

Dacă acele rânduieli se depărtează dinaintea mea, spune DOMNUL, atunci sămânța lui Israel de asemenea va înceta de la a fi o națiune înaintea mea pentru totdeauna.

Astfel spune DOMNUL: Dacă cerul de deasupra poate fi măsurat și temeliile pământului pot fi cercetate dedesubt, eu de asemenea voi lepăda toată sămânța lui Israel pentru tot ce au făcut ei, spune DOMNUL.”

Ieremia 31:35-37 (Traducerea FIDELA)


Despre OCR serviciul online gratuit


LINK:www.onlineocr.net

Dacă ai un document scanat şi vrei să eviţi retipărirea documentului tău, serviciul online gratuit OCR este metoda rapidă de a o face.

OnlineOCR.net este un program de Recunoaştere Optică a Caracterelor de web gratuit, care face posibilă convertirea documentelor PDF scanate (inclusiv mai multe pagini), faxuri, fotografii sau imagini făcute cu aparatul digital, în documente electronice editabile şi verificabile, inclusiv Adobe PDF, Microsoft Word, Microsoft Escel, Rtf, Html şi Txt.

Documentele convertite arată exact ca cele originale – tabele, coloane, marcaje şi grafice.

Cu OnlineOCR.net utilizatorii pot procesa documente în 32 de limbi, inclusiv Engleză, Daneză, Olandeză, Franceză, Germană, Greacă, Italiană, Portugheză, Rusă, Spaniolă şi altele.

OCR online gratuit este un serviciu gratuit în “modul vizitatorilor” (fără înregistrare) care permite convertirea a 15 imagini pe oră.

Înregistrarea îţi va da acces la caracteristici adiţionale care nu sunt disponibile pentru utilizatorii vizitatori: recunoasterea limbilor din imagine, arhivele ZIP şi paginile multiple în PDF, alegerea limbii pentru recunoaştere, convertirea în format editabil şi alte setări.

OnlineOCR.net de asemenea permite şi susţine:
  • rotirea automată a imagini
  • pachet complet pentru prelucrare poze
  • crearea în alb şi negru a imaginolor din fişierul cu imagini color şi gri
  • reţinerea culorilor non-text pentru reinserare în documentul ieşit

No comments:

Post a Comment

Comentarii